Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

pro Nemesis

14. 04. 2014 21:00
odpověď na tvůj příspěvek:

Real, vyjadřuješ se teda peprně (vyjadřuji se nasraně, když nasraná jsem), ale ty jsi ta ženská co se nemazlí a nějak to k tobě pasuje, to je fakt ale stejně... eye rolling smiley No v tomto případu chrlíš emoce, někdy je třeba uvolnit přetlak, ale hašteřit se umíš taky (ano, někdy ano, když ty sviňárny nepřelezou moji mez a nejsem evidentně napadána) , jako většina helpu, kam nemám já osobně ani moc chutˇ dnes jít.
Ale v mnohým máš pravdu, v něčem zase bych řekla málo tolerance, co se ti nelíbí, to tě prostě štve (málo tolerance k čemu?, k ponižování druhých a mém ponižování také, těch urážejících a ponižujících sviňáren se tam odehrálo snad málo???)a při tom by stačilo si některých věcí nevšímat, neodpovídat, prostě ignorovat (nechat si srat na hlavu od omezenců, od nudících se slepic, ...?). Jenže to na helpu prostě nejde a nejde, a vytahují se i křivdy staré několik let, hlavně že je se o čem dohadovat. Já jsem zjistila že lidi na helpu se povětšině nedokážou shodnout na ničem. A hlavně, kdo nemá názor jako oni, hned lítají kreténi, blbci (kreténovi kretén řeknu, když se nekrotí, blbcovi málokdy zrovna blbec)atd.
Jenomže si myslím že tam jsou zanášené problémy z reality, prostě je někdo naštvaný, jde se uklidnit na help (a proč by nemohl, krindapinda - HELP????, také důvod, proč se tam chodí člověk zokamžité beznaděje vyzpovídat). Jinak tomu nerozumím.
Asi by bylo nejlíp kdyby se každý ptal sám sebe CO konkrétního ho rozhodilo a pak teprve napsat téma a tam se s tím vypořádat, a poslechnout si názory na svůj problém.(to se dělá jinde) Je to těžký. Akorát si kolikrát říkám, že si stěžujeme na lidi, na společnost, jejich bezohlednost, ale jaká společnost je na helpu, že. Já se s nažím fakt ty třísky z oka dávat pryč, víš jak to myslím. (v realitě musím dávat z oka hezké klacky a dávám z důvodu společného přežití mých nejbližších) Nikdo nejsme naprosto diplomatičtí, jsme ovlivnění stavem naší psychiky, kde je dost podezíravosti, vztahovačnosti, apod. Potom jak vzniknou ty konstrukce a dedukce tak to je výživa pro hádky jak hrom. (málokdy jsem podezíravá, já nabízím lidem otevřenost bez podrazů, že někteří to neumí přijmout jako způsob komunikace a musí svinit a zesměšňovat, tak na to žaludek nemám a nemíním mít)
Nějaké to ňuchání a poté zneužívání informací proti někomu je naprosto odporná věc, souhlasím.(no vidíš, tak teď tam mlč)
Já se divím, že s tím projektem admin už nepraštil (já se divím, že jsi vzala to moderátorství, které tedy nezlob se děláš dost blbě, protože nerozlišuješ a plníš jen příkazy žadatelů jak chodí. Jestli moderovat, tak musíš vybírat, co je obsahově žádnější pro slušnost na webu, jestli smazat příspěvek, kde někdo někoho uráží na jeho žádost nebo ponechat, když je mu oponováno slušně - viz vymazaný příspěvek o Madisonských mostech). Mrzí mě ty odchody z helpu co se teď udály, včetně tebe, tak co se třeba vrátit ?(nevrátím se, nemám důvod, dělala jsem dost pro to, aby se lidé chovali k sobě tolerantně ... jestli ale je komunitně povyšována starost ufrndané matky sedící na helpu i se svým manželem a ryjící do každého, který má v sobě více citovosti nad problémy s umírajícím partnerem a věř mi, že je to náročné každým dnem více a více při práci a rodině a dalších starostech, tak na takovém fóru a v takové komunitě, kde třebas doktorka výsměšně podotkne, ty už neumíráš na embolii a ví hovno, jaké mám zdravotní problémy, nikdo ji v ten okamžik nenapíše, že je nebetyčná kráva, tak tam nemám co pohledávat, tam bezohlednost vládne ...
Navíc každý ví že jakýkoliv konflikt nebo spíš útok na sebe nebo někoho lze nahlásit, přece jen pár témat o třech stovkách příspěvků je dost na to aby si někdo všimnul že je nějaký problém. No prý lidi se nechtějí cítít jak bonzáci, ale to není bonzování, jen upozornění že se děje něco co by se dít nemělo, protože mám třeba pocit že je vše ok, a najednou bum, odchody apod.
Nebo soukromky, když někdo někoho po sz napadá nebo uráží, to je pak leda práce pro jasnovidce. (když jsem nechtěla veřejně urazit, tak jsem do prdele poslala SZ, to si myslím, že je slušnější a ohleduplnější k ostatním na fóru, když nepřestali, dostali to rovnou do ocasugrinning smiley)
Nemusí si to nikdo nechat líbit, a má možnost si stěžovat, a řešit to.(kam si může stěžovat??? - neznámému moderátorovi? nebo adminovi? ... jo, to tak ... kdybych opravdu chtěla něco opravdu roztáhnout jinam a rozmáznout to, tak i tak dám protistraně šanci k ústupu - ... - proto jsem odešla a vracet se nebudu)
Tak se měj real hezky pokud to půjde, a ahoj. Nem.smiling smiley
Měj se také ...smiling smiley
Předmět Autor Zasláno

pro Nemesis

králík 14. 04. 2014 21:00

Re: pro odboj na Sněžníku spinning smiley sticking its tongue out

Nemesis 15. 04. 2014 14:44

Re: pro odboj na Sněžníku spinning smiley sticking its tongue out

králík 15. 04. 2014 15:16

Re: pro odboj na Sněžníku spinning smiley sticking its tongue out

Nemesis 15. 04. 2014 20:31

Re: pro odboj na Sněžníku spinning smiley sticking its tongue out

králík 15. 04. 2014 21:22

Re: pro odboj na Sněžníku spinning smiley sticking its tongue out

Nemesis 16. 04. 2014 19:51



Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.