Quote
empe
Quote
Julien
Quote
empe
Quote
Benoit
Quote
empe
Quote
smeska
Quote
empe
Quote
smeska
Quote
empe
Quote
Julien
To súvisí s tým svetlom, cez deň je veĺký svit, v noci je poväčšinou šero. Už to pojde pomalinky k lepšiemu.
To měla moje mamka, že nesnášela slunce a světlo, nosila velké, tmavé brýle a vypadala jak Ferda mravenec
Světlo mi nevadí, ani slunce, když toho není moc a přes 30°.
jj, mozek reaguje na světlo...a nejen přes oči...
taky bych to slunce dneska poslala, aby se někam vrátilo...sice úplně nevím kam
Jen pěkně řekni, že bys ho poslala nejraději do prdele :-)
Teď je u nás 29°a v poledne bylo určitě víc, přes 30°, ale švagr by nemohl kouřit, tak jsme seděli venku ( švagr říká, "Když už jsem do toho vrazil tolik peněz, tak přeci teď nepřestanu"
).
to je jasné, to přestat nemůže
s tím sluncem jsem fakt nevěděla kam, jestli jen kousek stranou? už by to chtělo sprchnout...stromy budou schnout...
Tak "sprchnout" má prý zítra, až se nám to nebude líbit, hrozí průtrže, bouřky, kroupy a já nevím, co ještě. Tak dneska nezalívám a tím pádem u nás nebude ani pršet
Dneska jsem zaléval. Jinak zvažuji koupit solární systém na kapání Gardena Aquabloom - na rajčata a okurky.
To je pouze na kytky na balkoně a doma?? Osvědčily se mi samo zavlažovací truhlíky, které mám venku, kdy doplňuju vodu 1x za týden asi, půda pak není nikdy suchá a ani mokrá, jen vlhká, jak voda vzlíná zeminou.
Mne sa velmi osvedčilo v samozavlažovacích pestovať petržlen na vňatku.
Petrželku jsem měla ve skalce, ale udusila ji saturejka, která je pod maso dobrá, ale jak plevel.
Roste mi ten libeček a i rebarbora, jak jsem si před časem koupila a přiznám se, že jsem ještě nikdy za svůj život nedělala kynuté těsto
, tak ho asi zkusím, až ta rebarbora vyroste a upeču koláč
. Předpokládám, že rebarbora vyroste až za několik let, a tak budu mít dost času se na to kynuté těsto morálně připravit
Ta švestička okousaná zatím prospívá, té by mi bylo líto, protože je to odkopek ještě od našich švestky a švestky z ní jsou úžasně, velké, masité a sladké.
A knedlíky aké robíš? Nerobíš kynuté? Kynuté cesto nie je problém, len niekedy treba hustejšie, inokedy vláčnejšie. To je jednoduché.
Nájdi si spočiatku receptbkde sa váži a potom ďalej už od oka.