Quote
Damika
Quote
pan T.
Quote
Damika
Quote
pan T.
Quote
Damika
Tomíčku, tělo si zvyká 3 měsíce, na novou zátěž.
Pak už pohoda.
No jo, netěšíš mne úplně.
Tak to ale prostě je, je naprosto zbytečné se vyčerpat první dva týdny a pak být bolavý a znechucený.
Po sezení X let na vrátnici to je prostě veliký rozdíl, ale pokud tomu přizpúsobíš i stravu (žádné blbé pečivo, sacharidy), dáš si víc bílkovin (maso jistě v restauraci bude), zeleninku si nakrabičkuješ doma, budeš se pak cítit jako king, jak tělo začne poslouchat, ucítíš takový příval energie, že sám nebudeš chápat.
Ale adaptace trvá, to se nedá nijak ojebat, ani urychlit.
Jj, máš pravdu, nějaké salátky plánuju. Jen to ještě nemám dovykoumané. To, že pečivo neee, jsem už pochopil. V první řadě se mi odpoledne už nechtělo nic dělat. To jsem překousl, ale pro břicho/žaludek to nebylo ideální ...
ta námaha po jídle.
Jj, to je hnus, ale to vychytáš, pokud si dáš jenom maso a zeleninu, to máš sílu hned, ale jak škroby, tak je konec, protože ti prudce stoupne cukr v krvi a pak zas rychle klesne, proto je lidem po takovém jídle blbě a nemají sílu, říká se tomu "food coma".
Výborné je kombo rajčata/okurka a nějaký sýr, jenom né taveňák, nebo tvaroh, cottage...k tomu trochu vlákniny, jako stimulant klidně kafe s cukrem, ale takový cukr je rychlá energie.
Já ovoce z marketu nejím, protože to jsou stříkaný chemický sračky, ale domácí hrozny, nebo jablíčka, to zas jo, nebo rybíz a tak.
Taky si hodně kupuji mražené borúvky, jenomže to mám pak modrý jazyk a rty lidi si myslí, že mám infarkt