Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Re: Lieky - Valdoxan

23. 10. 2023 19:22
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien
Quote
Ráďa
Quote
Julien

Aha to ma ani nenapadlo že zácpa. A tu veru žienky majú zácpu, ja na to netrpím.až tak, schválne si kupujem jogurty a mám tu aj vločky.
Dávajú tu piť sirup, to je dáke preháňadlo, jedna sa tu skoro pototo, trocha ubehlo, to je ekrazit.
Pregabalin nikomu tu nedávajú. Večer mi dali polku Valdoxanu, a tú Zyprexu neznížili no škoda.

Ráno 1 Seroxat 20mg , Alventa - Venlafaxin 37,5mg,
Atarax 1/2. Ideme do Zálužia do dediny a mne znížili Atarax, no hádam to dám.

Jsem taky přemýšlel, že bych to pořešil projímadlem, ale to bych ho musel brát trvale a to jsem nechtěl, tak jsem raději venlafaxin vysadil. Samotný pregabalin mě zácpu nezpůsobuje a v kombinaci s agomelatinem a Coaxilem taky nesmiling smiley Jogurty jím taky docela často. Co mě před rokem překvapilo je, že v ČR nejsou na trhu venlafaxin běžné tablety ani tobolky s prodlouženým uvolňováním v síle 37,5mg, tím jsem chtěl začít, ale nejslabší síla v ČR je 75mg. Ale měl jsem štěstí, že mě psych. předepsal obyčejné tablety maďarský Velaxin 75mg, tak jsem je mohl půlit, když to na mě bylo moc silné. Ale tablety nemají půlící rýhu, tak jsem si v lékárně koupil půličku na tablety, je to taková gilotýnka, tam vložím tu tabletu a udělám popravugrinning smiley Ty máš obyčejné tablety venlafaxinu nebo tobolky s prodlouženým uvolňováním? Že ti dali pro začátek 37,5mg to je myslím dobré, to se lépe snášísmiling smiley. Já také teď beru půlku agomelatinu, mě to připadá dobré a vyhovuje mě to více než celá tableta, tak teď dávám pod gilotýnku agomelatingrinning smiley

Gilotýnku mám áno grinning smiley Občas delím Neurol.
Mám Venlafax. Alventu 37,5 mg to sú tobolky.
Neviem či budú navyšovať. Škoda že Agomelatin Valdoxan mi ničí pečeň na psychiku ok.
Tá Alventa neviem, najnižšia terapeutická dávka je 75mg, s nou sa dá ešte čarovať ...
Zálužie som ako tak dala ...smiling smiley

Alventa 37,5 mg jsou tobolky s prodlouženým uvolňováním, to máš dobré, prý jsou tobolky lepší než obyčejný starý venlafaxin, protože ten má rychlý náběh a já jsem ho nemohl brát ráno, ta únava a ospalost do odpoledne byla opravdu velká. Ale ty tobolky mají pomalejší náběh a prý tohle nedělají. V ČR nelze sehnat tobolky 37,5 mg, to nemá logiku, Alventa se do ČR nedováží žádná, jsou k dispozici tobolky venlafaxin 75 mg a silnější, ale psych. mě napsal ty obyčejné tablety 75 mg ráno, asi se bál, aby se to nepralo s večerním agomelatinem. Ale nakonec to bylo jedno, bral jsem pak ten venlafaxin večer. No teď už je to jednosmiling smiley Možná ti bude 37,5 mg na úzkost stačit, když máš i další léky, nebo uvidíš, jestli ti zvýší na 75 mg a jak to budeš snášet. Že asi nebudeš moci užívat agomelatin, to ti nemusí být líto, podle mě to žádný zázrak není a ten lék je přeceňovaný, na depresi mě pomáhá jen velmi málo, ráno se po něm budím dříve a proto uvažuji, že ho nebudu brát vůbec a zkusím být jen na Coaxilu a pregabalinu, protože u nich cítím, že mě pomáhají.

Bylo by dobré, pokud by ti Alventa sedla, pak by jsi doma mohla na tu slavnou Zyprexu hodit bobekgrinning smiley

No ja na Zyprexu hodím bobek hned po prepustení. 10mg - to je sila. Mám ráno Alventu 37,5 a večer Valdoxan polku.
Dnes sme boli na prechádzke v Záluží - je to väčšia vesnice. Tak no dala som to viac menej. Musím sa ako sa hovorí otrkať, liekmi som podchytená.

Chce to pak, až budeš doma, častěji chodit ven a taky do obchodů, kde jsou lidi, prostě zvykat sismiling smiley
Taky teď beru večer půlku agomelatinu smileys with beer a k tomu 75 mg pregabalinu, ráno jeden Coaxil a nově zkouším i druhý Coaxil odpoledne. Zatím to vypadá dobře, uvidím, jestli se zase dostaví nespavost, ale tohle se mě zdá dobrá léčba, téměř žádné nežádoucí účinky, pregabalin přes den nepotřebuji, protože mám Coaxil a ten mě taky funguje na úzkostsmiling smiley

No super že ti to vychádza.
Doma to bude horšie, lebo nie je anonymita, tu je to také že sa dá. A v obchode predavačky vedia že blázni nakupujú, tak sú fajn a tolerujú, no chcú aby ĺudia u nich nakúpili, tu je to dost bieda, ĺudia domáci nemajú moc peňazí.
Miesto Coaxilu mám Paroxetin...Atarax mi zaberá. Tu Pregabalin nepíšu. Skor Dulsevia, Alventa . Mne to ani nepríde že to pomáha, viac sa snažím ako to čo dávajú lieky.

Vím, že tam pregabalin nepíšou, chtěl jsem se jenom také pochubit, co užívám, když ty informuješ, co ti dávajísmiling smiley
Ta anonymita, v tom mám asi výhodu oproti tobě, bydlím ve velkém domě, kde je opravdu hodně bytů a tím se lidi většinou se sousedy nestýkají, lidi se jenom pozdaví na chodbě a to je všechno. Mě to tak vyhovuje, protože se nikomu nemusím například svěřovat, že nepracuji a proč nepracuji.

Áno tak je, Praha je taká. Len má to nevýhodu že ak sa ti dačo stane a máš smolu tak ťa ludia prekročia. V Záluží ma nikto nepozná zatial taká anonymita.
Myslím že tu Pregabalin moc neskúšaju. Dávajú Dulseviu, Alventu, Brintelix, Thiapridal na úzkosti.
No uvidí sa. Úzkosti v klude keď som nemám, je to asi dačo podchytené.
No len se chlub smiling smiley

Není to tak zlé, u nás před domem zakopla a upadla paní a já i lidé okolo k ní šli zkontrolovat ji a pomohli jsme jí vstátsmiling smiley To se mě stalo za posledních pět let dvakrát. Před dvěma lety jsem upadl na náledí a okolo šel pán s paní a ptali se mě, jestli jsem v pořádku. Tady lidi většinou nejsou lhostejní.

V psych. nemocnicích a ambulantní psychiatři předepisují pregabalin asi jen velmi zřídka, protože pojišťovny ho proplácejí pouze v případě, že AD SSRI a SNRI nejsou pacientem tolerována, což je můj případ, jak jsem psal, mě to zařídil revizní lékař také kvůli tomu, že můj psychiatr odmítá předepsat jakékoli BZD. Proto se v psych. nemocnicích asi nestkáš s někým, kdo užívá pregabalin, protože se nejdříve zkoušejí všechna ta SSRI, SNRI a další AD, což mám za těch více jak dvacet let léčby už za sebou. Také mám to velmi rychlé cyklování deprese, kromě AD je na to určený jen Lamotrigin, ten jsem k AD užíval asi tři roky, ale vůbec to u mě nefungovalo.

Aha áno, bude to tak ako píšeš.
Tu jednej znižujú Diazepam a aj Atarax, no chudera. Ešte že som sem prišla bez benzákov a Atarax mi dávajú. Ale tiež znížili ráno z 1Ataraxu na 1/2.

Všude to dělají stejně, jak přes kopírák, nasadí AD a po čase snižují BZD nebo jiný lék na úzkost. Ale problém je v tom, že někomu zrovna to AD, co mu dávají, na úzkost nepomáhá a se snižováním BZD ten člověk zase trpí. Já jsem měl po některých AD SSRI naopak úzkosti větší, kdysi jsem nechápal proč, pak jsem se dočetl, že to tak může být a hlavně na začátku užívání těch SSRI. Brintellix mě to dělal taky a hodně, ten jsem nevydržel užívat. Venlafaxin mě úzkosti nedělal a myslím, že udělali dobře, když ti ho dali, ten je prý dobrý na úzkosti, paniky, GAD, tedy když sedne. A je dobré, že začali dávkou 37,5 mg, to je tak správně u úzkostných lidí, nejprve je potřeba si zvyknout na menší dávku a pak teprve zvýšitsmiling smiley

Ona mala búšenie srdca. Zle jej bolo. Čo má službu primár tak bola u neho a zatial vysadil Dulseviu. Tá to bušenie tiež robí, presne z tohto dovodu ja som ju nebrala už na piaty deň. No je to na prd. Keby jej nebrali Diazepem a navyšovali Dulseviu po troche bola by ok.
Áno je to všude rovnaké a tie scenáre sa opakujú.
Ešte ja neviem ako dopadnem s tými játrami. No hovorím moje šťastie že neberiem benzáky...

Duloxetin je jedno z mála AD, které jsem neužíval. Dočetl jsem se, že často není dobře snášený, tak jsem si o něj psychiatrovi neřekl. Měli by jí vrátit Diazepam a dát nějaké jiné AD, malé dávky a pomalu zvyšovatsmiling smiley
S játrami dopadneš dobře, když ti kontrolují krev. Buď zjistí, že ty hodnoty jsou při půlce agomelatinu už dobré, nebo ne a pak už nebudeš agomelatin užívat.

Áno tak, vrátiť Diazepam a skúšať nový liek pod Diazepamom.
S tými játrami dúfam že dobre dopadnem. Tak nakoniec mám Lipovitan 3x denne. A polka Valdoxan tak sa uvidí.
Ak ten Valdoxan dávajú aj kvoli spánku tak by ho mali dať úplne von, ja som hodne ospalá cez deň. Dost ma ničí aj Zyprexa 10mg.

Mám ten Valdoxan dost nastudovaný, on po požití zvýší melatonin a způsobí ospalost jen tak na tři až čtyři hodiny, ranní a denní ospalost by neměl způsobovat a mě to tak skutečně funguje, ráno ani přes den po něm ospalý nejsem, to mám vyzkoušené taky když jsem ho bral půl roku jen samotný. Myslím, že ospalost přes den ti způsobuje jiný lék, může to být ta Zyprexa, Atarax, to jsou uspávákysmiling smiley ale i ten Venlafaxin, po něm jsem byl hodně ospalý. Ta Zyprexa se vylučuje z těla přes 30 hodin, tak můžeš po ní být ospalá přes den i když jí bereš jen večer.

To može byť pravda. No des ja vypijem večer dve kávy ale kolegyňķy povedali že pijem slabé. Dávam si lyžičku a pol do klasickej šálky na čaj čo je asi 2 a pol deci aby som nezaspala na lieky o pol deviatej. ..A potom tá káva mi može trocha skracovať spánok.
Inak tie pidi dávky polka Valdoxan a 37,5mg Alventa neviem či dačo robia.
Ty si jak taký farmaceut máš to dobre naštudované. smiling smiley

Já ty léky někdy studuji trochu více, hlavně když mě způsobují nějaké problémy nebo když jsem hladal AD, které bych ještě vyzkoušel. Zjišťuji taky ty časy eliminace, abych věděl jak dlouho to působí nebo jak dlouho mě po tom může být špatněgrinning smiley
Mám vyzkoušeno, že i ta půlka Valdoxanu něco dělá, tak asi není špatné jí brát, pokud je cítit zlepšení. Ta Alventa by chtěla zvýšit na 75 mg, tam už jsem nějaký antidepresivní a protiúzkostný účinek cítil asi po třech týdnech užívání.

Mna Alventa spolu s Seroxatom nakopáva možno, sa mi vidí že som veselšia, no teraz večer bude prekvápko, sa dozviem približne ako mi to pomenila. grinning smiley
smiling smiley smiling bouncing smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Julien (23. 10. 2023 19:33).
Předmět Autor Zasláno

Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 08:09

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 15. 09. 2023 08:12

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 09:48

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 09:30

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 09:39

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 10:00

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 10:21

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 10:28

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 10:33

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 10:36

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 11:26

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 11:36

Re: Lieky - Valdoxan

sona 15. 09. 2023 14:06

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 14:14

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 14:22

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 14:34

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 15:08

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 16:12

Re: Lieky - Valdoxan

sona 15. 09. 2023 16:52

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 22:15

Re: Lieky - Valdoxan

Leontýna 15. 09. 2023 16:36

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 09. 2023 18:14

Re: Lieky - Valdoxan

pan T. 16. 09. 2023 10:38

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 22:21

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 09. 2023 04:29

Re: Lieky - Valdoxan

pan T. 16. 09. 2023 06:09

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 09. 2023 06:38

Re: Lieky - Valdoxan

smeska 16. 09. 2023 07:33

Re: Lieky - Valdoxan

sona 16. 09. 2023 07:42

Re: Lieky - Valdoxan

empe 16. 09. 2023 08:52

Re: Lieky - Valdoxan

empe 16. 09. 2023 09:11

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 16. 09. 2023 10:08

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 09. 2023 10:27

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 09. 2023 10:28

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 16. 09. 2023 10:40

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 09. 2023 10:48

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 17. 09. 2023 12:09

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 17. 09. 2023 13:34

Re: Lieky - Valdoxan

sona 16. 09. 2023 07:37

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 10:53

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 11:01

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 15. 09. 2023 11:09

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 09. 2023 11:14

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 15. 09. 2023 11:32

Re: Lieky - Valdoxan

empe 15. 09. 2023 09:42

Re: Lieky - Valdoxan

smeska 15. 09. 2023 15:40

Re: Lieky - Valdoxan

johim 15. 09. 2023 23:21

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 17. 09. 2023 05:31

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 17. 09. 2023 12:22

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 17. 09. 2023 13:31

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 09:52

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 10:18

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 10:19

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 10:40

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 10:40

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 10:48

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 18. 09. 2023 12:38

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 15:12

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 16:40

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 18:52

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 18:57

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 19:03

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 09. 2023 19:38

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 20:57

Re: Lieky - Valdoxan

smeska 18. 09. 2023 21:42

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 09. 2023 23:43

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 09. 2023 04:12

Re: Lieky - Valdoxan

smeska 19. 09. 2023 07:22

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 09. 2023 07:28

Re: Lieky - Valdoxan

sona 19. 09. 2023 18:37

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 09. 2023 19:09

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 20. 09. 2023 14:18

Re: Lieky - Moja medikace

petr39 20. 09. 2023 14:28

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 20. 09. 2023 16:17

Re: Lieky - Moja medikace

petr39 20. 09. 2023 21:12

Re: Lieky - Moja medikace

Vitásek 21. 09. 2023 03:35

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 21. 09. 2023 04:42

Re: Lieky - Moja medikace

motylek 20. 09. 2023 19:37

Re: Lieky - Moja medikace

Vitásek 21. 09. 2023 03:32

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 21. 09. 2023 04:41

Re: Lieky - Moja medikace

empe 21. 09. 2023 07:36

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 21. 09. 2023 08:03

Re: Lieky - Moja medikace

Ráďa 22. 09. 2023 16:54

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 22. 09. 2023 17:23

Re: Lieky - Moja medikace

Ráďa 22. 09. 2023 18:20

Re: Lieky - Moja medikace

Vitásek 22. 09. 2023 18:03

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 23. 09. 2023 05:40

Re: Lieky - Moja medikace

Ráďa 23. 09. 2023 12:42

Re: Lieky - Moja medikace

Vitásek 23. 09. 2023 14:09

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 23. 09. 2023 19:34

Re: Lieky - Moja medikace

smeska 23. 09. 2023 20:01

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 23. 09. 2023 20:11

Re: Lieky - Moja medikace

smeska 23. 09. 2023 20:16

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 24. 09. 2023 05:55

Re: Lieky - Moja medikace

petr39 24. 09. 2023 07:06

Re: Lieky - Moja medikace

Julien 24. 09. 2023 11:11

Re: Lieky - Moja medikace

smeska 24. 09. 2023 14:10

Re: Lieky - Moja medikace

sona 24. 09. 2023 14:13

Re: Lieky - Moja medikace

králík 24. 09. 2023 14:40

Re: Lieky - Moja medikace

sona 24. 09. 2023 14:41

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 03. 10. 2023 07:49

Re: Lieky - Valdoxan

smeska 03. 10. 2023 19:17

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 04. 10. 2023 07:03

Re: Lieky - Valdoxan

sona 04. 10. 2023 13:18

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 04. 10. 2023 17:35

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 05. 10. 2023 04:24

Re: Lieky - Valdoxan

sona 05. 10. 2023 07:51

Re: Lieky - Valdoxan

sona 05. 10. 2023 07:52

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 06. 10. 2023 10:12

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 05. 10. 2023 16:15

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 06. 10. 2023 08:51

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 06. 10. 2023 12:25

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 06. 10. 2023 12:55

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 06. 10. 2023 12:57

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 06. 10. 2023 13:49

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 06. 10. 2023 18:34

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 07. 10. 2023 15:50

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 08. 10. 2023 07:12

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 09. 10. 2023 15:43

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 10. 10. 2023 04:58

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 10. 10. 2023 14:38

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 10. 10. 2023 15:39

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 10. 10. 2023 15:59

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 11. 10. 2023 00:37

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 11. 10. 2023 04:47

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 11. 10. 2023 00:39

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 11. 10. 2023 04:39

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 11. 10. 2023 04:58

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 11. 10. 2023 05:02

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 11. 10. 2023 06:49

Re: Lieky - Valdoxan

empe 11. 10. 2023 08:39

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 11. 10. 2023 09:13

Re: Lieky - Valdoxan

empe 11. 10. 2023 09:24

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 11. 10. 2023 10:07

Re: Lieky - Valdoxan

empe 11. 10. 2023 12:16

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 11. 10. 2023 17:39

Re: Lieky - Valdoxan

sona 11. 10. 2023 20:09

Re: Lieky - Valdoxan

empe 11. 10. 2023 21:10

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 12. 10. 2023 00:22

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 12:23

Re: Lieky - Valdoxan

empe 12. 10. 2023 12:30

Re: Lieky - Valdoxan

sona 12. 10. 2023 18:42

Re: Lieky - Valdoxan

Vitásek 12. 10. 2023 23:25

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 11. 10. 2023 17:40

Re: Lieky - Valdoxan

sona 11. 10. 2023 20:04

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 06:01

Re: Lieky - Valdoxan

empe 12. 10. 2023 06:23

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 06:32

Re: Lieky - Valdoxan

empe 12. 10. 2023 06:42

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 07:45

Re: Lieky - Valdoxan

sona 12. 10. 2023 07:50

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 08:04

Re: Lieky - Valdoxan

empe 12. 10. 2023 08:05

Re: Lieky - Valdoxan

empe 12. 10. 2023 08:02

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 12. 10. 2023 11:00

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 12. 10. 2023 13:12

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 13. 10. 2023 06:29

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 13. 10. 2023 15:14

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 13. 10. 2023 16:29

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 13. 10. 2023 17:41

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 14. 10. 2023 04:29

Re: Lieky - Valdoxan

empe 14. 10. 2023 07:08

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 06:07

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 06:08

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 15. 10. 2023 08:09

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 08:23

Re: Lieky - Valdoxan

sona 15. 10. 2023 09:00

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 10:08

Re: Lieky - Valdoxan

sona 15. 10. 2023 10:14

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 11:45

Re: Lieky - Valdoxan

sona 15. 10. 2023 11:56

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 12:02

Re: Lieky - Valdoxan

petr39 15. 10. 2023 10:14

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 11:44

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 10. 2023 10:36

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 11:42

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 15. 10. 2023 13:06

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 15. 10. 2023 14:36

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 16. 10. 2023 15:29

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 16. 10. 2023 15:54

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 17. 10. 2023 16:29

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 17. 10. 2023 19:28

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 10. 2023 07:01

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 10. 2023 12:30

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 18. 10. 2023 14:51

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 18. 10. 2023 21:53

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 10. 2023 05:44

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 19. 10. 2023 11:38

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 10. 2023 12:10

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 19. 10. 2023 16:18

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 19. 10. 2023 18:09

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 20. 10. 2023 13:04

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 20. 10. 2023 15:33

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 20. 10. 2023 15:57

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 20. 10. 2023 17:46

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 20. 10. 2023 18:49

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 21. 10. 2023 11:46

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 21. 10. 2023 15:31

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 21. 10. 2023 17:52

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 21. 10. 2023 18:34

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 21. 10. 2023 18:58

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 21. 10. 2023 19:36

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 22. 10. 2023 04:18

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 23. 10. 2023 17:03

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 23. 10. 2023 19:22

Re: Lieky - Valdoxan

empe 21. 10. 2023 18:37

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 21. 10. 2023 19:00

Re: Lieky - Valdoxan

empe 22. 10. 2023 07:57

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 22. 10. 2023 10:05

Re: Lieky - Valdoxan

empe 22. 10. 2023 14:55

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 22. 10. 2023 18:52

Re: Lieky - Valdoxan

Ráďa 20. 10. 2023 16:10

Re: Lieky - Valdoxan

Julien 20. 10. 2023 16:37



Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.