Quote
Julien
Quote
empe
Quote
Julien
Quote
empe
Tak na dnešek od 20 do půl 4.
Budu dělat obalovaný květák bez předvaření v troubě podle receptů na netu.
Koupila jsem si olej ve spreji.
Jsem zvědavá, jak to dopadne.
To obalíš dáš na plech a postriekaš?
Dnes robím granatír, to je zemiaky, kolienka cibula osmažená spolu, sol, paprika.
Je zamračené zas bude pršať.
No asi nastříkám na plech na pečící papír olej a i na obalené růžičky květáku.
Má se obalovat nejprve v těstíčku ( ! ) a pak strouhance.
Pokud možno stejně velké růžičky syrového květáku propláchnout a pak posolit a pak obalit.
Peče se to při 200° asi 40 minut, po 20 obrátit.
Jsem zvědavá, dřív jsme květák předvařila a pak teprve obalila a smažila na pánvi.
Áno, tiež keď robím kveták tak ho predvarím, obalím a na panvici
Asi bych měla zasadit begonie do truhlíků, jak jsem vyndala všechny jejich hlízy na podzim, ale asi to udělám venku, kdy dám novou zeminu a to do 5 truhlíků a asi 4 větších květináčů, mám těch begonií nějak hodně a bude z toho nepořádek.
Ale zatím se mi nechce ven na tak dlouho, pořád prší, je zataženo a zima, je nevlídně
Březen za kamna vlezem, duben, ještě tam budem